Kuchnia Martynki - najlepsze przepisy : zilustrowane krok po kroku
"Najlepsze przepisy - kuchnia Martynki "
Tyt. oryg.: "Le "surcé salé" avec Martine : ".
Autor: Colson, Hubert
Odpowiedzialność: | przepisy Hubert Colson ; il. Nadette Charlet ; [tł. z fr. Ewa Łukaszyk]. | ||||
Hasła: | Kucharstwo - wydawnictwa dla dzieci | ||||
Adres wydawniczy: | Poznań : Publicat, cop. 2009. | ||||
Opis fizyczny: | 55, [2] s. : il. kolor. ; 26x28 cm. Uwagi: | Tyt. oryg. : Le "surce sale" avec Martine, La patisserie avec Martine. Na podst. książek Gilberta Delahaye`a i Marcela Marliera. U dołu okł.: Papilon. | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
BD nr III
ul. Tuchlińska 2A
tel. 22 843 20 87
BD nr XVII
ul. Puławska 238
tel. 22 844 66 43
BD nr XVIII
ul. Górska 7
tel. 22 840 64 58
BD nr XXX
ul. Melsztyńska 4
tel. 22 849 37 98
BD nr XXXIII
Aleje Niepodległości 19
tel. 22 847 63 43