Podstawy dietetyki
Odpowiedzialność: | aut. [et al.] Bożena Rutkowska ; red. Jacek Bujko. | ||||
Hasła: | Dietetyka - podstawy - podręcznik akademicki Kucharstwo dietetyczne - podręcznik akademicki | ||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydaw. SGGW, 2006. | ||||
Opis fizyczny: | 236, [1] s. : rys. ; 24 cm.Uwagi: | Bibliogr. przy rozdz. | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp. Nr 20
ul. Żuławskiego 4/6
tel. 22 627 42 22
Sygnatura: 61 C
Numer inw.: 63605
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni
Wyp. Nr 63
ul. Pułku Baszta 5
tel. 22 844 86 81
Dostępna na zamówienie
Sygnatura: Magazyn: 61
Numer inw.: 52019
Dostępność: wypożyczana na 14 dni
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 40.337
Numer inw.: 40337
Dostępność: tylko na miejscu