Odpowiedzialność: | Nigella Lawson ; tł. Joanna Figlowska ; tł. Katarzyna Skarżyńska ; zdjłcia Petrina Tinslay. | ||||
Hasła: | Kucharstwo | ||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydawnictwo Filo, 2007. | ||||
Opis fizyczny: | 279 s., : il. (kolor) ; 25 cm..Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp. Nr 35
ul. Narbutta 47
tel. 22 849 63 56
Wyp nr 122
ul. Iberyjska 5
tel. 22 842 79 02
Notka biograficzna:
Lawson, Nigella
Nigella Lucy Lawson ur. 6 stycznia 1960 r. to angielska pisarka kulinarna, szef kuchni i prowadząca pokazy kulinarne. Jest córką Nigela Lawsona, byłego konserwatywnego kanclerza skarbu i Vanessy z domu Salmon Lawson, której rodzina była właścicielem firmy gastronomicznej J. Lyons Co.
Źródło: en.wikipedia.org