Wielka księga potraw mięsnych
Odpowiedzialność: | fot. Roman Andrasik ; fot. Jerzy Mańkowski ; fot. Michał Wolniak ; wybór Janikowska Janikowska. | ||
Hasła: | Kucharstwo - mięso - zagadnienia - przepisy Kucharstwo i przetwórstwo - mięso - przepisy Kulinaria - przepisy Mięso - kucharstwo i przetwórstwo Przepisy kucharskie - spis | ||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Prószyński i S-ka, 2005. | ||
Opis fizyczny: | 115, [4] s. : fot. ; 24 cm.Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp nr 95
ul. Gruszczyńskiego 12
tel. 22 843 98 31
Wyp nr 104
ul. Ludowa 4
tel. 22 840 29 01