Montignac nad Wisłą : polskie przepisy kulinarne w metodzie Montignac
Autor: Tummers, Ria
Odpowiedzialność: | Ria Tummers ; konsult. Tadeusz Wierzbicki ; oprac. Tadeusz Wierzbicki ; tł. Agnieszka Chrzanowicz. | ||||||
Hasła: | Dietetyka - metody - poradnik Kucharstwo dietetyczne Kulinaria - przepisy Montignac Michel - dieta - poradnik Odżywianie - metody - poradnik Przepisy kucharskie - spis | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Artvitae, cop. 2003. | ||||||
Opis fizyczny: | 218, [3] s., [16] s. fot. kolor. 21 cm.Uwagi: | Indeks. | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Notka biograficzna:
Tummers, Ria
Autorka ma za sobą wieloletnie osobiste i, w swoim czasie, niestety negatywne doświadczenia w walce z nadwagą. Ten problem przestał istnieć, gdy przyjaciele zapoznali ją z Metodą Montignac. Już po sześciu tygodniach smacznego odżywiania się, zgodnego z zasadami Metody, która jednocześnie jest niezwykle łatwa i absolutnie nieuciążliwa.
W ostatnich latach Ria pisze książki i podręczniki dla szkół gastronomicznych, udziela też porad kulinarnych co do stosowania Metody Montignac.
Źródło: https://s.lubimyczytac.pl/