![book](images/brak4.jpg)
![Napis Brak okładki i kartki książki](images/brak4.jpg)
Ryby i ich znaczenie w życiu codziennym ludzi późnego antyku i wczesnego Bizancjum (III-VIIw.)
Autor: Kokoszko, Maciej
Odpowiedzialność: | Maciej Kokoszko. | ||||
Seria: | Byzantina Lodziensia ; Rozprawy Habilitacyjne Uniwersytetu Łódzkiego : 9 | ||||
Hasła: | Bizancjum - kucharstwo Grecja starożytna - kucharstwo Ryby - kuchnia grecka - 3-7 w. | ||||
Adres wydawniczy: | Łódź : Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, 2005. | ||||
Opis fizyczny: | 443, [2] s. 24 cm.Uwagi: | Bibliogr. s. 411-424 | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 40.378
Numer inw.: 40378
Dostępność: tylko na miejscu