Podstawy fizjologi żywienia
Autor: Szczygieł, Aleksander
Odpowiedzialność: | Aleksander Szczygieł ; współpr. Barbara Bułhak-Jachymczyk. | ||||
Hasła: | Odżywianie - fizjiologia Żywność - biochemia | ||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1975. | ||||
Wydanie: | XX, Wyd. 2 zm. | ||||
Opis fizyczny: | 576, [5] s. tabl.kolor. : fot., rys., wykr. ; 25 cm.Uwagi: | W metryce mylnie wyd. 1 Bibliogr. | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 22.230
Numer inw.: 22230
Dostępność: tylko na miejscu