Związki chemiczne produktów spożywczych
Autor: Lempka, Aleksander
Odpowiedzialność: | Aleksander Lempka, Marian Kasperek. | ||||||
Hasła: | Żywność - biochemia - podręcznik akademicki | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa ; Poznań : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1977. | ||||||
Opis fizyczny: | 348 s. : wykr. ; 24 cm. Uwagi: | Bibliogr. przy rozdz. | Przeznaczenie: | Skrypt dla studentów akademii ekonomicznych i rolniczych. | Skrypt dla studentów akademii ekonomicznych i rolniczych. Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 23.513
Numer inw.: 23513
Dostępność: tylko na miejscu