Mięso i inne przysmaki z ogniska
Tyt oryg. : "Auf offenem Feur. Grillen, Braten, Kochen ".
Autor: Bothe, Carsten
Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To znakomita okazja do aktywnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku. Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj
się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem.Przeczytaj i wypróbuj!• Jak przygotować, podtrzymać i bezpiecznie zgasić ognisko• Jakie garnki i inne akcesoria mogą się przydać• Jak najlepiej piec w żarze i nad żarem• Jak gotować i piec na ogniu• 60 oryginalnych przepisów kuchni plenerowej
Zobacz pełny opisOdpowiedzialność: | Carsten Bothe; tł. z jęz. niem. Krystyna Mazur. | ||
Seria: | Tradycyjny smak | ||
Hasła: | Kucharstwo Mięso - Przepisy | ||
Adres wydawniczy: | Warszawa MULTICO Oficyna Wydawnicza , cop.2009 | ||
Opis fizyczny: | 120 s.: fot. kolor. ; 22 cm. Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp. nr 84
ul. Modzelewskiego 71
tel. 22 844 62 71
BD nr XXX
ul. Melsztyńska 4
tel. 22 849 37 98