Chleb własnego wypieku : ponad 120 przepisów na chleb pieczony w automacie
Tyt. oryg.: "Brot aus dem Brotbackautomaten".
Autor: Beile, Mirjam.
Chleb własnego wypieku - czy to się może udać?TAK! Spróbuj, zobaczysz jakie to proste. Teraz chleb pieczony w domu udaje się zawsze.Własny chleb to:- zmiana sposobu odżywiania,- zupełnie nowe smaki,- piękny zapach w całym domu,- dodatkowa przyjemność dla całej rodziny.Eksperymentuj, próbuj różnych przepisów, korzystaj z dobrych i sprawdzonych rad, baw się z przyjaciółmi.Ponad 120 sprawdzonych przepisów na
chleby tradycyjne i regionalne, pełnoziarniste, bezglutenowe, z dodatkami. A także na słodkie bułki, chałki i ciasta.Przepisy na pasty do chleba, potrawy z chleba.Dodatkowe informacje na temat produktów i urządzeń dostępnych na rynku.Bądź na czasie. Piecz i jedz domowy chleb!
Zobacz pełny opisOdpowiedzialność: | Mirjam Beile ; tł. z jęz. niem. Krystyna Mazur. | ||||
Seria: | Zrób to Sam | ||||
Hasła: | Pieczywo - kucharstwo i przetwórstwo | ||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Mulitico Oficyna Wydawnicza, cop. 2006. | ||||
Opis fizyczny: | 118 s. : il. kolor. ; 19 cm. Uwagi: | Indeks. | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)