Szkoła gotowania i podejmowania gości :pomysły na każdą okazję, ponad 300 sprawdzonych przepisów, organizowanie przyjęć
Autor: Cramm, Dagmar von
Odpowiedzialność: | Dagmar von Cramm ; fot. Barbara Bonisolli ; tł. Monika Świątkowska ; tł. Edyta Paczkowska. | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Delta W-Z, [2003]. | ||||||
Opis fizyczny: | 240 s. : fot. kolor. ; 29 cm.Uwagi: | U dołu okł.: Wspaniałe przyjęcia, przewodnik po przepisach na świąteczne potrawy, 110 propozycji na menu i urządzanie bufetu. Indeksy. | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Notka biograficzna:
Cramm, Dagmar von
Dagmar Freifrau von Cramm ur. Frowein; w 1955 w Wuppertal to niemiecka dietetyk, autorka literatury faktu i dziennikarka.
Źródło: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e5/Cramm.jpg/220px-Cramm.jpg