Nowa jadłonomia : roślinne przepisy z całego świata
Autor: Dymek, Marta.
Odpowiedzialność: | Marta Dymek. | ||||||||||||
Hasła: | Weganizm Kuchnia wegetariańska Książka kucharska | ||||||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Marginesy, 2023. | ||||||||||||
Wydanie: | Wydanie trzecie. | ||||||||||||
Opis fizyczny: | 271, [1] strona : fotografie ; 22 cm. Uwagi: | Indeks. | Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Powstanie dzieła: | 2017 r. | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr XXI
ul. Bukietowa 4A
tel. 22 898 30 33
Sygnatura: 20337
Numer inw.: 20337
Dostępność: tylko na miejscu