Kuchnia karaibska
Odpowiedzialność: | [autorzy tekstów Joanna Cieślewska, Anna Kwapisz, Katarzyna Liwak-Rybak, Magdalena Gierojć, Małgorzata Smilińska, Anna Zabłocka, tłumaczenie przepisów Krzysztof Kurek]. | ||||||||||||
Seria: | Podróże Kulinarne / New Media Concept | ||||||||||||
Hasła: | Kuchnia karaibska Przepisy kulinarne Publikacje bogato ilustrowane Kulinaria | ||||||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : New Media Concept, 2008. | ||||||||||||
Opis fizyczny: | 142 strony : ilustracje; 17x24 cm. Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Powstanie dzieła: | 2008 r. | Twórcy: | Cieślewska, Joanna. Autor | Giedrojć, Magdalena. (1971- ). Autor Kwapisz, Anna. Autor Smilińska, Małgorzata. Autor Zabłocka, Anna. Autor Powiązane zestawienia: | Karaibski, region | Kuchnie świata Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: D-3820
Numer inw.: 3820
Dostępność: tylko na miejscu